Angajăm tehnician IT

Ce căutăm?

Un om care să poată rezolva problemele cotidiene din lumea calculatoarelor. Cu sau fără facultate, student sau absolvent, trebuie să ştii să rezolvi problemele normale din gestionarea unei reţele Windows, cu toate “fericirile” ei. Instalări, reinstalări, devirusări, imprimante, recuperări de date, sisteme de backup, toate aceste lucruri.

Trebuie să fi capabil să te documentezi singur în cazul apariţiei unor probleme noi, particulare, într-un timp cât mai rapid. Să ştii să te descurci cu oamenii, să rezolvi probleme noi, şi aşa mai departe.

Ce vom face?

Vom rezolva împreună problemele tehnice,vei asista la început un alt tehnician, să oferim un suport mai rapid şi mai flexibil companiilor locale la început, dar în viitor şi cele din străinătate.

Ce oferim?

Oferim un program flexibil, orientat pe sarcini. Un mediu de lucru relaxat, aerisit, accesul la tehnologie de ultimă oră, şi alte facilităţi. Biroul este situat central, la 5 minute de centrul pietonal.

Acces la traininguri, cărţi, resurse pentru învăţare, experimentare, şi aşa mai departe.

Cum plătim?

Evident, salarul se negociază individual, şi este proporţional valoarea oferită, cunoştinţele deţinute, capabilităţi, atitudine, şi sarcini îndeplinite cu succes. Nu avem definit un salariu minim sau maxim.

Cine suntem?

Compania în cauză este NEXTREM ( www.nextrem.it – varianta în română este în curs de traducere ). Nextrem are deja experienţă în utilizarea sistemului Google Apps, de asemenea în crearea de aplicaţii personalizate, integrate cu Google Apps, pentru companii mici şi mijlocii.

Nu avem cerinţe extraordinare, în general, suntem interesaţi de oameni deschişi, pasionaţi de ceea ce fac, care să fie dornici să înveţe lucruri noi, şi să se perfecţioneze constant.

Unde aplic?

Un CV cu o descriere a experienţei, cu ce tehnologii aţi lucrat, sisteme de operare, etc, este necesar pentru stabilirea unui interviu.

Facebook: http://www.facebook.com/bochis.sorin

Yahoo! Messenger: bochissorin

Email: bochissorin@yahoo.com

Reclame

1 comment so far

  1. gradinaeden on

    http://www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul.

    Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: