Angajăm programator PHP

Ce căutăm?

În linii mari, un programator PHP inovativ, cu gânduri mari, creativ, pasionat, capabil să programeze PHP. Cunoaşterea conceptelor din frameworkul Symphony reprezintă un avantaj major.

Ce vom face?

Vom lucra împreună în special la aplicaţii web, nu neaparat la pagini web de prezentare, etc. Este vorba de aplicaţii folosind tehnologia Google Apps, Symphony, Doctrine Project, şi altele.

Ce oferim?

Oferim un program flexibil, orientat pe sarcini. Un mediu de lucru relaxat, aerisit, accesul la tehnologie de ultimă oră, şi alte facilităţi. Biroul este situat central, la 5 minute de centrul pietonal.

Cum plătim?

Evident, salarul se negociază individual, şi este proporţional valoarea oferită, cunoştinţele deţinute, capabilităţi, atitudine, şi sarcini îndeplinite cu succes. Nu avem definit un salariu minim sau maxim.

Cine suntem?

Compania în cauză este NEXTREM ( www.nextrem.it – varianta în română este în curs de traducere ). Nextrem are deja experienţă în utilizarea sistemului Google Apps, de asemenea în crearea de aplicaţii personalizate, integrate cu Google Apps, pentru companii mici şi mijlocii, deci este vorba de proiecte foarte interesante, şi concepte noi.

Nu avem cerinţe extraordinare, în general, suntem interesaţi de oameni deschişi, pasionaţi de ceea ce fac, care să fie dornici să înveţe lucruri noi, şi să se perfecţioneze constant.

Unde aplic?

Un CV şi un portofoliu de proiecte (complete sau parţiale, în cazul în care sunt parţiale, trebuie să specificaţi cu ce aţi contribuit), se pot depune unde vă este mai convenabil:

Facebook: http://www.facebook.com/bochis.sorin

Yahoo! Messenger: bochissorin@yahoo.com

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: