A sarbatori Valetine`s day sau nu…

Luna februarie este una destul de controversata, din simplul motiv ca, in ziua de 14, se sarbatoreste (sau nu) asa numita Valentine`s Day, cunoscuta si ca Ziua Indragostitilor.

Unii sunt de-a dreptul enervati de aceasta zi, altii vad in ea o noua ocazie de a-i arata celui iubit / celei iubite cat de mult il / o adora.

Sa incercam sa fim impartiali si sa expunem, pe cat posibil, pareri de ambele parti.

DA, Valentine`s Day merita sarbatorita pentru ca ne ofera o noua posibilitate de a ne aminti si de a-i aminti persoanei iubite cat de frumoasa este relatia pe care o avem. E ca o zi de nastere a cuplului, o zi de sarbatoare oficiala pe care sa o serbam impreuna cu multe alte cupluri la fel de fericite ca noi.

NU, Valentine`s Day nu merita sarbatorita, pentru ca nu ne apartine, fiind o sarbatoare imprumutata, pentru ca de multe ori denota superficialitate si sa nu mai vorbim de multitudinea de lucruri kitsch, care se gasesc in comert si care incearca sa tina loc de sentimente.

Desi au trecut ani buni de cand Valentine`s Day a fost adoptata si de romani, sarbatoarea inca se afla intr-un stadiu de acceptare / negare.

Pana la urma tine de fiecare persoana si in special de fiecare cuplu in parte daca face din 14 februarie o zi de sarbatoare sau o lasa in urma ca o zi oarecare…

SoSorin nu vrea decat sa va ureze multa fericire si iubire alaturi de persoana iubita, indiferent daca sarbatoriti sau nu Valentine`s Day. Pentru ca, in cele din urma, iubirea nu are nevoie de o zi anume pentru a fi traita.

© by here

Reclame

1 comment so far

  1. debo on

    da si nu… ziua asta de valetines are trebuii sa fie in fiecare zi.. sa ii zici la iubit/a cat de mult iti pasa.. da noah.. alti ar zice altfel…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: