Patru Noi Radare Fixe în judeţul Bihor !!! Atenţie !!!

BIHOR – Şoferii bihoreni, şi nu numai ei, trebuie să fie mult mai atenţi când apasă pedala de acceleraţie. Începând de luni, 27 octombrie, pe raza a patru localităţi tranzitate de DN 1 funcţionează încă patru camere de supraveghere a traficului.

Cele patru radare fixe funcţionează în localitatea Borş pe DN 1, la km 640+591 m, în localitatea Sântion pe DN 1, la km 638+51 m, în localitatea Tinăud pe DN 1, la km 587+905 m, şi în localitatea Aleşd pe DN 1, la km 590+16 m.

„Acestea vor funcţiona 24 de ore din 24 şi vor fotografia abaterile privind nerespectarea regimului de viteză comise pe respectivele porţiuni de drum”, a precizat comisarul-şef Liviu Popa, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.

Toate comunicările de la respectivele radare vor fi centralizate la dispeceratul Centrului de Monitorizare a Traficului Sânmartin, iar contravenienţii vor fi sancţionaţi conform reglementărilor legale în vigoare.

Mai puţine accidente

Inaugurarea celor patru noi radare fixe vine la mai puţin de trei luni de la darea în folosinţă a celor două cinemometre montate pe raza localităţii bihorene Sânmartin.

„De la lansarea acestora şi până în prezent, în zonă nu s-a înregistat nici un accident grav. Poliţiştii de la Rutier au aplicat pe baza fotografiilor făcute de respectivele radare fixe peste 3.100 de sancţiuni în valoare de aproximativ 160.000 lei”,a puncat comisarul-şef Liviu Popa.

Conform statisticilor naţionale, DN 1 este artera de drum cu cel mai mare risc criminogen din ţară. Pentru limitarea numărului de accidente rutiere produse pe DN 1 în judeţul Bihor şi a consecinţelor acestora, poliţiştii din cadrul SPR, de la posturile comunale de Poliţie şi de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Bihor au acţionat concertat pe parcursul întregului an.

În primele nouă luni ale anului curent, pe DN 1 în judeţul Bihor s-au produs 46 de accidente rutiere soldate cu victime: 11 morţi, 11 răniţi grav şi 31 de răniţi uşor, faţă de 64 de accidente produse în perioada similară a anului trecut. Principala cauză de producere a accidentelor rutiere pe DN 1 este, în continuare, viteza neadaptată la condiţiile de drum şi trafic.

Simona Albinaru

Reclame

3 comments so far

  1. […] zici? Te bagi? Pana atunci va dau ultimile informatii aflate de la SoSo, cica s-ar fi instalat 4 noi camere fixe in Bihor: “Cele patru radare fixe functioneaza în […]

  2. […] Un nou grup muzical: “Profides”! 35. Patru Noi Radare Fixe în judeţul Bihor !!! Atenţie !!! 58. Biserica Strajerul implineste zece ani de existenta 82. Printesa Rebeca a implinit 2 ani 90. […]

  3. bau bau on

    In legatura cu camerele radar fixe din localitati trebuie sa va spun ca sunt ilegale. Au spus asta si la tv. Toate veniturile nu merg la politie ci la primariile acelor localitati unde ati fost prinsi. Asta e inca o “AFACERE” din care au de castigat doar smecherii.Mie personal mi-a venit acasa amenda pentru 62 km in localitate cu puncte permis ATENTIE!!! intre 9-20. Pai mie mi-au dat pentru 91 km in loc 6 puncte permis si pentru 62 im da intre 9-20? Deci actele sunt trimise de catre primarii care habar nu au legea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: