Fiat Linea !!!

Din 25 iunie, Auto Brescia Group începe comercializarea noii berline Fiat Linea. Prezentat în avanpremieră la Salonul Auto de la Istanbul din noiembrie 2006, Fiat Linea a avut lansarea internaţională anul trecut, tot la Istanbul, în prezenţa conducerii Fiat Group şi a peste 1500 de invitaţi.

fiat.gif

Noul model, conceput de prestigiosul Centro Stile Fiat, va fi comercializat în numeroase ţări din Europa, precum Germania, Spania şi Finlanda, acolo unde segmentul C este predominant. Fiat Linea este produs în fabrica Tofas din Turcia unde, pentru început, este prevazut un volum de producţie de cca. 60 000 de unităţi anual.

Faţă-n faţă cu provocările celui mai competitiv segment auto din Europa (segmentul C este răspunzător pentru 20% din vânzările de maşini din Europa Occidentală, însumând peste 3 000 000 de unităţi anual), Fiat a conceput un autoturism care, prin toate caracteristicile sale, este menit să răspundă aşteptărilor unei categorii de clienţi pentru care maşina este nu numai o necesitate dar şi o investiţie.

linea_interior.jpg

Cu un design ce va atrage în mod sigur privirile tuturor participanţilor la trafic, aşa cum numai maşinile italiene o pot face, Linea vine să completeze oferta de autoturisme de familie Fiat (alături de Grande Punto şi Bravo), aducând un suflu nou în clasa pe care o reprezintă prin raportul extrem de echilibrat între calitate, siguranţă, performanţă, aspect şi, binenţeles, preţ.

linea6.jpg

Dimensiunile generoase ( 4,56 m lungime, 1,73 m laţime si 2,6 metri ampatament), impresionantul portbagaj de 500 litri şi interiorul confortabil sunt întregite şi de oferta Fiat România privind echiparea standard. Astfel, dotările de bază ale modelului Fiat Linea includ, printre altele, şi: ABS, aer condiţionat, 2 airbag-uri, CD player, închidere centalizată, Trip Computer şi geamuri anterioare acţionate electric. Preţul de pornire, anunţat şi de către oficialii Fiat la conferinţa de presă de la Istanbul, este de 12 555 de Euro cu toate taxele incluse.

fiat-linea-3thumbnail.jpg

Pentru început, gama de motorizări cuprinde un propulsor pe benzină, 1.4 77 CP, şi celebrul motor, premiat de specialiştii internaţionali, 1.3 Multijet 90 CP, ambele fiind recunoscute pentru consumul redus de combustibil, o caracteristică esenţială a unei maşini de familie şi un deziderat al Fiat Group în privinţa tuturor modelelor sale. Până la sfârştul acestui an va sosi în România şi versiunea echipată cu motorul 1.4 16v 120 CP, un propulsor de ultimă generaţie din noua gamă T-Jet.

fiat_linea_2007_1.jpg

Tot de ultimă generaţie este sistemul exclusiv Blue &Me, o tehnologie dezvoltată de Fiat în colaborare cu Microsoft ce permite conducătorului auto să primească şi să efectueze apeluri telefonice, să asculte melodiile preferate în format MP3, WAV sau WMA prin intermediul portului USB, folosind doar comenzile vocale sau tastele aflate pe volan.

Ţinta producătorilor italieni a fost, practic, aceea de a lansa pe piaţă europeană un concurent redutabil în segemntul C, un model accesibil, performant şi atractiv prin designul său tipic italian.

Fişă Preţuri, dotari şi motorizări !!! 

Reclame

1 comment so far

  1. SoSorin on

    Ooooo e suuper 😀 insfarsit l`am testat 😀 e frumos, usor de condus, fiabil, si foarte confortabil !!! isi merita bani!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: