Musicoria, Mp3-uri legale !!!

Sa fim sinceri: cine n-a descarcat vreodata muzica de pe net? Sau cine nu a luat de la prieteni melodii preferate in format mp3? Poate ne-am intrebat cat de corect e acest mod de aboradare a muzicii, poate am fi vrut sa facem lucrurile asa cum se cuvine, sa rasplatim artistul pentru munca lui, dar pur si simplu nu am stiu cum. Iata asadar solutia: http://www.musicoria.com, primul site din Romania pe care se distribuie muzica crestina romaneasca legal. Suntem chemati sa fim diferiti, acum avem o alternativa si la modul in care ne procuram muzica. Si sa fim sinceri: vrem ca muzica noastra crestina sa creasca in calitate? Descarcand de la musicoria, banii ajung direct la artisti si acestia sunt incurajati astfel sa compuna, sa produca. Asadar: vrei muzica? Vrei s-o obtii confortabil stand la calculator? Foarte bine! Acceseaza MUSICORIA !!!

Musicoria

Reclame

3 comments so far

 1. babylonoise on

  o singura precizare: de pe site se poate descarca doar muzica apartinand unei singure tematici, cea crestina, care tine tot de o filosofie destul de indie, artistii avand alte motive decat cel comercial pentru a canta.

 2. moshutzu on

  Prietene acolo sunt numai nume de care nu s-a auzit… Si normal ca sunt mp3-uri legale, doar sunt contracost. La fel este si Cd.ro, Muzica.ro, muzicabuna.ro si multe altele. Si cine D-zeu asculta muzica crestina?

 3. manu on

  E foarte discutabilă ideea de muzică creştină contra cost.
  Într-un fel, ce-ar fi fost dacă Isus ar fi pus ucenicii să ceară taxă de intrare la predica de pe munte?
  Eu cred că da, muzica trebuie cumpărată, artistul trebuie sprijinit. Doat atâta zic însă, cel ce trăieşte din talentul primit în dar, şi-a luat răsplata deja, aici.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: