Pompierii Orădeni la Treaba !!!

Azi chiar de 1 decenbrie.. de ziua romanilor.. pompierii oradeni sunt in slujba cetăţeanului !!!

Ma trezesc pe la ora 10 speriat de sirenele pompierilor, chemati de catre locatarii blocului de peste drum. Intre blocurile de vis avi [in despartitura de aparent 5 cm (din cauza tencuielii), mai adanc, putin mai mare despartitura dintre cele 2 blocuri] se pare ca ardea izolatia. Locatarii blocului au simtit de mai multe zile miros de fum, dar nu stiau de unde mai exact, azi fumul a iesit si la vedere, [nu doar la mirosit], au chemat imediat pompierii, care au intervenit promt, dar cand sa se apuce de stins foc.. nu stiau de unde sa inceapa.. fum era foc nu prea, s-au asigurat ca focul nu porvine de la nici un apartament, au constatat ca e vorba de acea despartitura (proiectata pentru un eventual cutremur ca cele doua blocuri sa aiba spatiu de balans), au scos scara din dotare, unul mai voinic ca ceilalti s-a urcat pe ea la etajul 2 (unde fumul iesea mai puternic) si a inceput sa sparga cu târnăcopul, si sa dea cu apa.. dar degeaba, au chemat o masina speciala cu scară si s-au urcat 2 acum, la etajul 7 , si acolo se zarea fum, au spart si acolo si au dat cu apa pana ce (aparent) focul s-a stins. Seful brigazii de pompieri a intocmit porcesul verbal, martorii au semnat.. si s-au dus pompierii.

Dupa cateva ore, mai precis in jurul orei 16:00 din nou pompierii… acelas loc, aceasi problema! Si in acest moment (ora 18:00) pompierii se straduiesc sa lichideze focu, care se pare (din surse nesigure) ca a provenit din cauza angajatilor unui magazin, magazin care are iesirea si rampa de alimentare a magazinului in spatele acestui bloc. Acestia ieseau la tigara in pauze si mucul (ca sa nu faca mizerie) in aruncau in acea despartitura, muc cu muc s-a tot adunat si s-a aprins acea izolatie care se zice a fi din vată sticlata si bitum.

Se pare ca abia acum la ora 20:00 pompierii au reusit sa  termine  interventia, sa speram ca e una cu succes, sau poate noaptea asta mai dau vre-o două ture, cine site?! Numa Bine!

Reclame

1 comment so far

  1. […] de rugăciue, insuportabil | Incedinul despre care vorbeam sambata, si despre care am scris si un post,  se pare ca nu s-a dat batut pana nu a facut victime, 3 decedati, 1 femeie intoxicata cu monoxid […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: