Motiv De Rugaciune !!!

Rugati-va pentru sanatatea tinerilor care au avut ieri dimineatza un grav accident de circulatie. Se intorceau de la conferinta Peniel, in drum spre Suceava. Au nevoie de sprijinul nostru in rugaciune.

La fel, rugati-va si pentru familia indoliata care au piedut-o in acest tragic eveniment pe Ana-Maria

Informatii noi 19 Aprilie 18:18 – Slavit sa fie Dl!!!amandoi baietii au fost dusi in salon si sunt bine…operatiile au reusit amandoua. Multumim pentru rugaciunile dumneavoastra. Nu incetati sa-i sprijiniti pe cei 4 in rugaciune.

Deasemenea rugati-va pentru familia Anei. In aceasta zi au condus-o pe ultimul drum. Rugati-va ca Domnul sa-i mangaie.

Informatii noi – 19 Aprilie 16:09 – Adi a iesit cu bine din operatie. Multumim pentru rugaciuni. Acum e randul lui Gabi sa intre pe mana doctorilor. Este in sala de operatie si are nevoie de sprijinul nostru in rugaciune.

Informatii noi – 19 Aprilie 10:26 – chiar acuma Adi a intrat in operatie – rugati-va pentru el, pentru doctorii care vor veghea la sanatatea lui.

Informatii noi – 18 Aprilie 22:28 – Adi si Gabi intra maine in operatie. Va rugam sa-i sprijiniti si pe ei in rugaciune. Adi va fi primul in sala de operatie, inca de dimineatza. Intre orele 8 si 10 este asteptat de doctor. Va rugam sa va rugati de dimineatza pentru ei.

Gabi are nevoie de sprijinul dumneavoastra in rugaciune. E cu moralul la pamant si are nevoie de incurajarile noastre. Rugati-va ca Domnul sa-l intareasca si sa-i dea putere sa treaca cu bine peste operatia de maine.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: